wtorek, 10 kwietnia 2012

Ciasteczka z mleczną polewą

Kiedyś prezentowałam już inną wersję tych ciasteczek. Tym razem kolczyki są w wersji "white", czyli z białą polewą i ecru kokardką. Delikatnie, subtelnie i smacznie.




Oczywiście i niezmiennie zapraszam do mojego CANDY: KLIK


10 komentarzy:

  1. Wyglądają ślicznie i... pysznie :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Aż chce się zjeść! ;)
    Można wiedzieć gdzie kupiłaś wykrawaczkę w kształcie serca/ foremkę na serduszkowe wafle?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Kształt serduszka wzięłam z takiej wykrawaczki do serów..hmmm...ciężko to nazwać, to taki przyrząd kuchenny, ale serduszko zupełnie zmienia kształt po dodaniu faktury :) Mam nadzieję, że pomogłam. Pozdrawiam

      Usuń
  3. hehe;)
    już je lubię, bo z białą czekoladą;)
    ładne;))

    OdpowiedzUsuń
  4. Śliczne i pięknie dopasowane kolory. Ale ja bym przytopiła kokardkę w miejscach przecięcia żeby się nie rozdwajała.
    Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Wszystkie kokardki są zabezpieczone przed strzępieniem, więc nie ma obawy :) Robiłam już bardzo dawno temu broszki z różnych tkanin, więc wiem, co się może zdarzyć. Trening...

      Usuń
  5. Śliczne! mam podobne ale wkrętki :) z sosem czekoladowym :D
    te są cudownie delikatne, obawiałabym się wiecznego łaskotania przez kokardki ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Te są za duże na wkrętki więc wiszą sobie :) a kokardki...cóż...może i łaskoczą ale jak fajnie wyglądają :))
      Pozdrawiam

      Usuń

Dziękuję za odwiedziny :) Mam nadzieję, że spędziłeś miło czas. Zapraszam ponownie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...